Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns


Stå med fötterna på jorden

Stå med fötterna på jorden
låt ditt hjärta gärna flyga.
Låt det nå andra höjder som
en del bara drömmer om...
Du får se längre än alla
kan dyka ner var du vill.

Låt hjärtats vingar svinga
med så´na fina don
är det lätt att folk ringa
och dess fina ton bringa
dem att också klinga!

Låt hjärtats vingar de röda
aldrig falna ständigt glöda!
Och på vännerna de spröda
lägg ner din extra möda!
Ja på vännerna de spröda
lägg ner din extra möda!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 10:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :)
2017-03-24

  Eva Helene VIP
Så fint och klokt!
2017-03-23

  ULJO
Verkligen fin. Skicka den till melodifestivalen nästa år
2017-03-23

  Salvation Pepper
Fint!
Speciellt de två sista raderna!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt