Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa proceduren!

Man kan förlora sig själv i naturen
men för att vara säker på
att alltid få till just den turen
kan man ju på egen hand
ordna till strukturen
och få till bravuren
och gifta sig med den
så blir man alltid ett
med den kulturen!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-23 20:11



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Smidigt och klokt!
2017-03-24

  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-03-24

  ULJO
Bästa proceduren. Helt klart naturen
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt