Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss hört, man blev hemma...

Frun sa: - Är nå´t på gång för påsk nu?
Maken svarar - Jag gör som Jesus ju...
Försvinner fredag så
tillbaka söndag då...
Frun:- Jag med! Blir nog gravid!
Utan att NÅ`N rört mig du!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-25 09:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ojdå!
2017-03-27

  Salvation Pepper
Alltid en tänkvärdhet!
2017-03-27

  ULJO
Du kan verkligen liva upp sinnet
2017-03-27

  Ezmeralda VIP
Ett gott skratt fick jag!
Fin satir bättre på slutet den blir.
2017-03-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
jag älskar den sorten satir det är logisk över 2000 år av folk tro med krig och hysterin i äktenskaplig fråga problematik, var värd skapa äktenskap företaget genom tider ha förbild jämföras sig med Jesus.
Glad påsk! på dig vännen i förskott, du gör mig skratta gott!
kram , Diana.
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt