Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfället är: Nu!

Nå´n gång då och då
skulle man dansa så
att klackarna slog i taken
och bada utan nå´t på sig
absolut naken!

Verkligen få känna livet pulsera
vitalisera kroppen från tå till toppen!

Känna att man lever nu
och låta kroppen allt få smaka på
när man ännu har den...
För innan man vet ordet av far den...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 16:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - släpp loss här och nu!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt