Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två bokstäver bara...

- Vad gör katt till hermelin du...
- Den frågan lätt att besvara ju...
Ett ord lägga till!
- Vad då för något Bill...
- Bara ordet LE foga in nu!

En gammal välkänd historia kom jag att tänka på nu:
- Säg inte HERMELIN till mig!
Ett sådant tilltal gillar jag ej...
-Då gör jag som så
ändrar på mig då
tar bort herr, Melin kallar jag dej!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-28 04:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dina unika
skrivelser
Kan ej ens
"Fröken
Härmar Lin"
Ta efter!
:)
2017-03-28

  ULJO
Kan inte annat än att le
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt