Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ändra sig...

-Du gillar ej maskangrepp Trapp
nu lyser du med solen ikapp...
Men vad har hänt då?
-Det jag väntat så på....
Äntligen få det andra fått: Napp!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-30 09:48



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där. Kommer osökt i tanken in på von Trapp i Sound of Music
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt