Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd prövas vän...

-Vill du sex med mig för 100 spänn...
frågar en man sin kvinnliga vän...
Hon visar sur min...
Han sa då med ett flin:
- 50? Jag behöver slanten den...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-31 17:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En riktig o sexig rick, sådan den både kom o gick, någon får säkert spader, av att någon som är glader, denna var nog mitt i prick.
2017-03-31

  Marita Ohlquist VIP
En herre på G
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt