Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onödig förklaring. Forum för fårskallar, insändarsida i tidskriften MAD. Där svar och frågor var såväl tidlösa som befriade från ansvar, förnuft och tid. Ungefär som i politiken, styrelsen och föreningen, familjen.


Världen sedd genom mammas glasögon?




Du möter en vän på väg till bussen
(eller valfritt kollektivt färdmedel, seså bråka inte nu, det här är en berättelse, inget forum för dumskallar)
och så utbrister människan ett glatt 'Jag gillar dej'.
Du förstår då genast att hon är ute och fiskar.
Hon vill helt enkelt höra dig säga något liknande till henne.
Men eftersom du är din mammas dotter, så kan du inte låta bli att vara litet som din mamma.
Så du svarar, lika glatt tillbaka.
'Det ser ut att bli sol'.
Precis som om...
Men det är förstås skenbart från din sida.
Med mamma vet du inte.
Och med killar vet du redan hur din pappa och bror är.
Retstickor hela bunten.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP