Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor, då hon är färdig med att putsa, fönster. Brukar utbrista i ett 'Jaså, är det så verkligheten ser ut?' Som hon vore på en gång helt ensam i rummet och samtidigt någon som faktiskt hörde vad hon sade.


Målande beskrivning




Det värsta med att putsa fönster, spotta på glaset, när du går efter med trasan och lägger huvudet på sned för att betrakta insatsen. Är att du får samma glasögon på dig som när du målar en tavla i olja och undrar om någon ser det där lilla skönhetsfelet även från tre eller fyra meter.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-11 21:26



Bookmark and Share


  ULJO
Det är väl det som kallas konstglas, eller?
2017-04-11

  Den lilla tänkande
Kul, men lite underlig meningsbyggnad? :)
2017-04-11

  Daniel_78 VIP
vem har sagt att det inte är en konst att putsa fönster. bra skrivet där!
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP