Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nog skrivit nr ett förut en gång. Och har jag det inte så är här i alla fall nr två. Det är så verkligheten verkar 'fungera'. Sedan finns det de som inte vet om det. De som struntar i det. O de som vill fundera på saken. Tabellbitarna.


För ändring? (2)




Normalitet, vad är det?
Normalitet, efterfrågas det?
Verkligen?

Verkligheten är i ständig förändring
och upplösning.

Era efterkommande lär vilja störta och förändra,
mest för förändringens skull.

Förändring, vad är det?
Förändring, efterfrågas det?
Verkligen?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-22 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP