Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad väl ett barn kunde räkna ut?


Beräknande?





Oavsett vad du än hittar på,
eller köper en tjänst av någon,
och sedan kallar det säkert.

Så har du just förlorat mot
den som söker pussla med
din säkerhet,
och kanske även lyckas.

En barnlek.
Som att lösa korsord eller sudoku.
Lösa en eller annan ekvation.
Som för att se om det går.

Vad vinner du på dina försök?
Och vad är väl en
'godtagbar förlust'
i dina ögon?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-04-30 11:47



Bookmark and Share


  ULJO
Hur man än vänder och vrider på saker och ting så blir man alltid en förlorare i slutändan
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP