Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Du kopplar loss
Släpper ansvar
tankar
måsten

Du undrar nog
hur allt
kunde te sig
så viktigt

Du vilar dig
in i glömskan

Ler åt tiden
och åt oss

vi som fortfarande
styrs av den

Du ler åt tiden
möter

Evigheten




Fri vers av Eva Storåkern
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-17 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, var inte detta den mest positiva text om Döden, så vet inte jag. Nåt för alla med dödsångest att bära med sig.
2019-09-29

  aol
Så fint och så berörande djupt skaldat
2017-10-29

  ULJO
Möter evigheten. Mäktigt.
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Storåkern
Eva Storåkern