Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nog utpekande...

- Idag var du ej på din plage???
- Jag drabbades ju av en blamage!
Skadereglering!!!
- Var!!! - Se dig väl omkring!!!
Så ser du läget! Hu´vets bandage...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 11:32



Bookmark and Share


  ULJO
Din fantasi är urbra
2017-06-01

  lodjuret/seglare VIP
Önskar ibland jag hade en penna som din. Det har jag dock inte, riktigt. Måste ha fått en ur nästa sändning.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt