Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är, när då...

Kamouflage trosa ska en Sven
presenta sin kära rara vän
ej idé leta
det fick han snabbt veta
för osynligt ej gjorts synligt än...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-06-02 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt