Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kunde tro detta...

Världen var helt i gungan
men jag tog mig hem
trots att vägen kändes så ostadig då
aldrig mer skall då jag vara ute så länge...
Jag hade en aning om
att jorden gungade på så
skakigt
de första morgontimmarna...
Då trodde jag allt var lugnt och stilla...
Men tur att jag var ute ändå för nu
vet jag vad som händer där ute under
dagens första timmar...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-06-02 18:03



Bookmark and Share


  ULJO
Var det du eller jorden som skakade?
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt