Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har en kort man?

Det har ju ett visst älskat djur
finns i östern, istadig figur
här finns ej många
bra på att folk stånga
men i östern, drar de med bravur...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-06-03 11:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En panda har väl inga horn, ingen cape över sig och vänder inte andra sidan till då den spetsiga änden far genom luften. Fast en rick är förstås texten.
2017-06-03

  ULJO
Toppen
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt