Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grabben har rätt!

Men lille vän, sa mor till Ken,
du saknar en socka nu igen...
Vart tog den vägen...
Lillkillen förlägen
svarar, skon har kanske svalt den...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 00:11



Bookmark and Share


  ULJO
Kul limerick
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt