Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall det gå till...

Jag är en fredlig person ju
så länge gräset ej slår mej du
inte jag det rör
inte alls friden stör
och klipper och harvar i det nu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-06-08 21:07



Bookmark and Share


  ULJO
Om man inte lockas av att det är grönare hos grannen.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt