Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryderi i midsommartid...

- Det var en som förkunna
att du hade setts med en nunna...
Du nu katolik?
Fått en ny retorik?
- Nej! På funnen fjäril, jag grunna...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-16 10:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Kul limerick...:-)
2017-06-16

    Dan Myrbeck
Haha - ja, så kan de va! ;)
2017-06-16

  limerick
Fyndiga du!
2017-06-16

  ULJO
Bra
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt