Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken skillnad...

- Ewa du säger det fort går...
- Aldrig något sådant jag påstår
- Du sa, för hundan
här går det ju undan...
- Jag sa det FORTGÅR alltså PÅGÅR




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-16 12:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fick signaturen till teveprogrammet, 'Vi i femman' aldrig det, olikt rövare i Kamomilla stad, men vet du då som vad, en Eva hon väl bättre vet?
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt