Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung den som kan...

Du kikar med ögon i midsommarnatt
och låter dem hänga där!
Du följer ju människors festglada skratt
som högt över dalen bär!

I natt skall här dansas som aldrig gjorts förr
i jiven, i tangon och bakom nå´n dörr!
I natt får du skönja det bästa av allt
när mänskor tillsammans smalt...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-17 17:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo den satt som ena smäck nog, ingen strupe som kvalade log, de blott tog sig som ton, vann i nya vänner en miljon, de väl sin lott visst drog.
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt