Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så dumt...

Jag kan inte fatta detta alls...
En del säger att de vill helst
bli funna utav någon...

Men det jag funderar mest på då
det är ju, att totalt bli helt förlorad
tillsammans med någon...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-29 18:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad är då ett gömsle, om ingen är där? Vem kan vara glömd, om du aldrig fanns ens förut? Som barn var du... Liten.
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt