Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för det som än här är...

Där spelas musiken upp allra bäst
när naturen bjuder upp till fest
när vågen stilla slår upp emot stranden
och landar så mjukt i sanden
när det i trädens kronor susar
och brusar på
som om man vore ute på havet då
och då går man bara så lugnt på
under trädens kronor bara så
eller så går man upp på en topp
och får en utsikt ny
och den bästa vy
och i vinden renar man sin kropp
och man kan se solen på sitt lopp
från morgon till kväll
bara det kan göra en säll...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt