Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har, gång efter annan, fallit på min lott att förklara verkligheten. För eventuella nyfikna, på den.


Dagens ordval'p 2017 08 07






Alkoholhalt, ett handikapp
som får personen
ifråga att inte

bara åstadkomma en
vinglig gång, utan
även en viss

hälta. Vilket stundom,
även i bokform,
kunnat gå att

förväxla med en
rad andra kroppsliga
tillstånd. Enligt erfarenheten,

läkarvetenskapen, ordningsmakten samt
valda delar av
allmännyttan. Minst sagt.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-08-07 14:04



Bookmark and Share


  Silverstripe
Och med ökande promille kan följa en gradvis om än inte givet linjärt minskande hjärnhalt för vilken få tabletter allmänt tillgängliga i handel tör hjälpa?
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP