Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om min inre personlig kamp.


Bakom kulisserna

Så plötsligt en morgon ser jag i spegeln, den jag alltid velat se.

Den som alla alltid trott på, att jag varit.

Bakom kulisserna, har jag bärgat min största framgång.

Till slut, har jag besegrat min onda aura.

I tysthet.

Tillåter jag mig själv, att bli 40.

Att leva, med min tudelade persona.

Och att göra min min andra halva, rättvisa.

Imorgon, återvänder jag hem.

Som god.

Ty stadens frestelser, är mig egal.




Fri vers av örnräven VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-08 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

örnräven
örnräven VIP