Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Utsikt

Under eken, hon kommer och går.
Under eken, ett v-modigt farväl.
Ovanför molnen, hon blickar tillbaka.




Fri vers av Niklas8668
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-08-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas8668