Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska

Vi är fångna fåglar

tyglade och förenade

vi är klaustrofobiskt sammansatta

under skriftande himlar

med sargade innanmäten

sjunger vi tomrummens ekon

när vi driver fram längs öknarna

och försöker fånga det som en gång var.




Fri vers av A_Bishop
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-18 13:56



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tycker om diktens skiftningar. Känslor av både gemenskap och vemod över tidens gång. Snyggt komponerat.
2017-09-07

  Quasimodo
En ton av vilsenhet tycker jag mig höra här.
2017-08-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Ååååå ! - Dessa stackars hjälplösa och nakna Hominider som lämnats utan tillsyn här, utslängda från den trygga barnträdgårdsmiljön !
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop