Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfta sig själv!

En dikt anses
ofta så ringa
och så kort
en så´n kan väl
inget oss bibringa...

För några rader
om livet i den där
väl inget alls oss lär...

Men en strof i en vers
även om den är kort
kan fastna i en ändå...

Så nu skall jag bara
tänka positivt, hur
det än går för mig...

Nu klippte jag fel
i klänningstyget
det blev ett hål i sidan...

MEN SÅ BRA, DÄR BLIR DET
JU PERFEKT MED EN FICKA...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-01 13:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det värsta med negativa inslag, i egna livets tillslag, måste väl ändå vara, tvingas möta det underbara, likt ett mäktigt fältslag.
2017-09-01

    Dan Myrbeck
Ja, visst har ord makt.
Och bra med positivt tänkande.
2017-09-01

  ULJO
Rationellt tänkande som blev till poesi. Bra
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt