Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffet!

Igår på e m var jag med en vän
i Skänninge... Jag handlade en
massa garn...

Så blev vi kaffesugna... Vi bestämde
oss för att åka till Vädersta, där finns ju
världens bästa kondis...

Vi kom fram till kondiset... Huset stod kvar...
Men runtomkring det var gatan borta, uteser-
veringen fanns inte heller kvar... Vi undrade
vad som hänt... Vi fick veta att ombyggnad var
på gång... Men sa folk, gå till restaurangen
om hörnet... Vi gick dit...

Där var de nästan på gång att stänga för dagen...
Men vi fick vårt kaffe... Till det sattes en
kladdkaka fram... Men grädden var slut..
Det gör inget sa vi... Vi är så glada för
att vi hann hit innan ni stängde...

När jag sen frågade, hur mycket kostar
detta? Då fick jag till svar, det bjuder
vi er på, vi hade ju ingen grädde...
Tusen tack sa vi, det var
ju jättebussigt...
Men ni kommer väl tillbaka sa de...
Absolut sa jag...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-09-01 18:20



Bookmark and Share


  ULJO
Tur ändå att ni fick ert viktiga kaffe.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt