Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i liv finns kvar än...

Låt oss inte hålla på
med så mycket då...
Låt oss också få tid
att få livet att sjunga...
Något roligt att minnas se´n
om dagarna blir tunga...
Låt datorskärmen
släckas ner...
Låt nå´t annat väckas
upp igen, ja öga mot öga
byta ord med en vän!
Visst roar väl det gott än...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-02 08:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ett gott råd att ta till sig!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt