Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline

Känslorna är överdrivna
Men det är så jag känner dom
Inget sms el respons på en hel dag
Och där blev jag värdelös
Inte värd att tänkas på

Smärtan

Denna smärta

Hur länge

Orkar inte mera

Vad i hela helvetet ska jag göra
Du vet vem jag är
Du vet hur det är

Ska det vara så svårt
Jag hatar mig själv
Och behöver bekräftelse

Behöver mera
Visa överdrivet mycket att du bryr dig
Att du älskar mig

Så många år
Med mig själv

Ska jag stå ut?

Hatar mig själv
Så in i hela helvetet

Save me from myself




Fri vers av Zandra
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-02 21:01



Bookmark and Share


  Syrran77
Starkt skrivet om starka känslor. Styrkekram!
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra