Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en skoluppgift skriver vi haikus, själv har jag aldrig skrivit någon. Kom med synpunkter på förbättringar!


Min första haiku

Paraplyn botar
Hjärtat som är psykiskt sjukt
Vetenskapligt friskt




Bunden vers (Haiku) av Nora Lundberg
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-03 15:10



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Kul
sanningsnära
minnesvärd
glad.:)
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg