Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick inte att räkna ut...

En kung blev far, han sas vara dum
när han fick tvillingpar blev han stum...
Grunnar dag som natt
så tankfull han ju satt...
Undra var höll den andra pappan rum...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-04 18:00



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hmmm, det var en bra fråga :)
2017-09-06

  lodjuret/seglare VIP
En del texter behöver en inte förstå, de är nog målade så, som tavlor skymda av färg, sedda på som metallens ärg, likt mönster utan avsikt rå.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt