Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle ju va´ en dejt...

Skulle du kunna tänka dig
när jag just nu talar till dig Frej
på min panna sätta
din phone väl tillrätta
så det tycks som om du ser på mig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-23 06:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tanken var nog god, som väl läsaren det förstod, blandar modernt så språket, varma känslan o ej bråket, likt kärt tillströmmande blod?
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt