Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att se en serie trick bli utförda av några illusionister och ändå bli lika undrande som de flesta första. Har nog busat för lite i min ungdom svår. Som den sades vara. Med ensamhet och 'knäppa' företeelser och en del andra människor.


Känsla av envis hopplöshet





Försöker själv fortfarande efter femton år, lösa
gåtan med en lång pinne i en snodd och ett
klädesplagg, med små hål och plats för knappar.

Det går, jag har förstått och åtminstone sett det
göras. Men svaret är nog för enkelt för min smått
komplicerat civiliserade hjärna. Som busenkelt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-04 23:41



Bookmark and Share


  ULJO
Det blir svårare med åren
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP