Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt och gjort!

Ge mig nå´t stickord
sa en vän till mig. OK!
En avig, en rät!




Bunden vers (Tanka) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-25 10:41



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Snyggt! :)
2017-09-26

  ULJO
Fyndigt
2017-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Kort som en sjal, går ej bort på bal,
hem till eget käll, middag som kväll,
ord på tunga var det någon 'stal'?
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt