Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall bok njutas!

En bok faller ut
man faller totalt in
glömmer världen utanför
vad som än händer där
det en inte alls stör...
Då känner man
att nå´n på en rör
och man hör
man är ju borta
kommit totalt till korta...
Inte alls, när en bok bjuder in
till sidan sin
då blir hela dess värld min...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-25 10:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja det är det som är bra med böcker!
2017-09-26

  ULJO
Så är det, läsning är njutbart
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt