Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna min vän

Vakna min vän
där ute gryr dagen
Vakna min vän
glöm obehagen

Låt mig va, låt mig va
där finns inget jag vill ha!

Vill stanna i min dröm
bara stanna i min dröm
Vacker och varm
befriad från larm
Hela världen så öm
i min dröm

Nej, vakna min vän
tiden är Nu
Vakna min vän
ge världen ditt Du

Din dröm känner ingen
dig äger ingen
Men ser du, dagen är tingen
så vakna, stig upp, kliv sen ut i ringen


©text & bild Kristin Oladatter













Bunden vers (Rim) av Kristin Oladatter
Läst 317 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-26 11:58



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En vacker text som du håller ihop så fint.
Rytmen och rimmen så väl anpassade till texten.
2017-09-30

  Eva Langrath VIP
Fin text som får mig att tänka på folkviseton,
2017-09-30

    ej medlem längre
underbar text
TACK
2017-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2017-09-27

    ej medlem längre
Vackert!
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter