Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så trött på att människor tar ilskan och besvikelsen mot varandra. Vi beter oss både fruktansvärt gott och illa mot varandra, mun t liga och fy si ska.


Kort sagt II




Slarv och statistik
ger plats för 'skämtsamhet'
manipulation och senvägar.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2017-10-22 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP