Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dala/porträtt

 

 

Hon klär sin mantel om axlar

stryker mjuktyg mot kinden med

ena handens tafatta rörelse.

 

Hon säger inga ord och knappt

kännbar går hon förbi. 

 

Jag har vidrört hennes panna med

mina läppar mjukt, jag har inte

bråttom. 

 

Jag vet ju att hon kommer tillbaka

 

Vintrar brukar ju göra så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-28 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm känner mig solkysst av vinden
2017-10-29

  ULJO
Så underbart poetat i tiden.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP