Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Du är ju min pappa

Min pappa som bar mig
drog mig på kälken
lagade min cykel

Hur kan du ha staplande steg
och svårt att gå?




Fri vers (Fri form) av Fridolina
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-29 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridolina