Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som avhandlas i denna verklighetsbaserade men lätt fiktiva historia har aldrig, mig veterligen, figurerat i verklighetens Alingsås, valda delar av Borås, Göteborg eller ens Kramfors. Trots att just den staden sägs vara känd för


Något litet om konsten...





...att inte sitta i en sadel.
Att inte rida en häst.
Intelligensdeataljen,
är den avdelning inom försvaret,
det mer militära,
som Jörgen inte kom att vara en del av.
Han körde inte någon bil av märket Rolls Royce.
Även om den var berömd för
att Svea Svensson aldrig haft den i sin ägo.
Men även om så skulle ha varit fallet,
Uncle George aldrig skulle ha satt sin fot i den.
Inte ens en vänsterfot,
inom en snäv omkrets av staden Edinburgh.

(Spännande fortsättning följer, efter nyheterna)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-10-30 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP