Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa sår

Djupa sår i mig,
svår , tuff
hård och kall,

det var sådan,

Jag var,

känslor
försvann  på vägen,
gick åt ett annat håll,

jag ville vara kvar,
i det som var,

står här,
förväntansfull,
osäker och rädd,
inför det som är nu,




Prosa av LizaH VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-05 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP