Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde jag följa




Under din mjuka päls
anar jag ben, kantiga ben
som om underhudsfettet försvunnit
dina mörka ögon ser på mig
ser in i mig
och jag möter dig
ser in i dig
in i ditt mörker
din sällsamma natt
av mildhet och sorg
av vingar
av själ
bort
bort




Fri vers av Anne G
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 14:08



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
<3
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G