Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla mig kvar

Tårar,
över det,
jag en gång var,
utanförskap ,
ensamhet ,
försvar,
mot det,
som gjorde ont,
jag ville hålla mig kvar




Prosa av LizaH VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP