Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pryljakt..:(..


Draken går västerut (2017)


Ni tror allt ni har
precis så, ni tror
men ni har jagat förgäves
för ingenting är sant

ni har gjort er själva illa
era anhöriga i samma vals
varför jaga den drake
som alltid går mot solnedgång..




Fri vers av Järnkatten
Läst 462 gånger
Publicerad 2017-12-24 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten