Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen innan dagen för förändring

Örhängena dinglar ovant,
kladd omringar det kliande leendet
Kostymnissen strosar i grå mjukisbyxor
Narkomanen dricker Ramlösa citrus
Denna dag,
ungens äppelskrutt som vilar i komposten




Fri vers av Skrt
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-31 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrt