Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noD

ögon mot ljus

dessa beröringspunkter i lins

 

ansikten gästade där 

 

Hur de håller minusgrader från puls

 

nära hjärtat ser jag dem

De blommar alltjämt,

 

Och ler.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-08 07:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert!
2018-01-11

  ULJO
Vissa blommor blommar för evigt
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP