Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygGe

låt inte tid över gömsle i hjärtat

när någon nyfiket kliver på

Var snar med välkommenorden

Sätt fram stolar, låt dem inte stå

 

Fyll fatet vid kaffebordet 

tryck en trevande villfaren hand

Se till att de vet var hejjet  hörs

Var att knyta vänskapligt band. 

 

Ett hjärta har svårt att leva,

att växa sig stort och starkt

Om vi aldrig någonsin vågar

Låta in och ge modet mark.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-08 21:33



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord
2018-01-09

  the wildcat VIP
väldigt bra och klokt du
vänner är bra ha
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP