Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vet aldrig...

Byteshandel med hjärtan
går det an, att driva en så´n affär...
Utan att skattemasen dyker upp
också där och tar upp skatt och tycker till...
Oavsett om kärleken är stor eller ringa
kan ju varje romans få skatteinsamlareliten
att se möjligheten att lägga sina vantar där
för att få in ännu flera slantar...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt